Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Υδραυλικά    εξαρτήματα λεβητοστασίου   Bαλβίδα ασφαλείας ξυλολέβητα WATTS STS-20 αποστάσεως
55,00€
Δόσεις:
select
Άμεσα διαθέσιμο

Bαλβίδα ασφαλείας ξυλολέβητα WATTS STS-20 αποστάσεως

Κωδικός: 5250232120
Η Θερμοστατική βαλβίδα ασφαλείας ξυλολέβητα αποστάσεως χρησιμοποιείται κυρίως σε λέβητες μαντεμένιους που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο εναλλάκτη προστασίας. Για την λειτουργία απαιτείται το κρύο νερό εισαγωγής στην βαλβίδα να έχει μεγαλύτερη πίεση απο το νερό στο εσωτερικό του λέβητα.

Η STS20 είναι μια θερμική βαλβίδα ασφαλείας. Πρόκειται για αυτόνομη διάταξη που τοποθετείται σε λέβητες στερεών καυσίμων και η οποία ενεργοποιείται σε περίπτωση που η θερμοκρασία του νερού φτάσει τη μέγιστη τιμή λειτουργίας. Σκοπός της είναι να απομακρύνει την ισχύ που έχει συσσωρευτεί στα συστήματα θέρμανσης (δηλαδή σε λέβητες pellet ή ξύλου) μέσω της μερικής αποσύνδεσης.

Η μονάδα WATTS STS20 είναι μια μοναδική διάταξη αποστράγγισης ασφαλείας με διπλή ασφάλεια και τριχοειδή σωλήνα με περιστρεφόμενη σύνδεση 360°. Το σώμα της βαλβίδας είναι από ορείχαλκο CW617N. Διαθέτει αισθητήρα εμβάπτισης με κυάθιο 145mm και σύνδεσμο με σπείρωμα 1/2” Α.
Μέγιστη ικανότητα αποστράγγισης: 6.500 l/h στα 8 bar. Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 10 bar.
Συμμόρφωση με την Οδηγία 97/23/ΕΚ (PED). Αριθμός αναγνώρισης CE1115.

Οι καυστήρες ξύλου, οι καυστήρες pellet και τα συνδυασμένα τζάκια για την παραγωγή ζεστού νερού για τα θερμαντικά σώματα και την υποδαπέδια θέρμανση (UFH) γίνονται πλέον όλο και πιο δημοφιλή.
Οι μονάδες αυτές μπορούν εύκολα να συνδεθούν σε ένα υπάρχον ή νέο σύστημα θέρμανσης χρησιμοποιώντας ειδικά κιτ σύνδεσης. Η χρήση pellet ή ξύλου, μας επιτρέπει να έχουμε ένα φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα με υψηλή ενεργειακή απόδοση και μειωμένο κόστος συντήρησης.
Η STS20 είναι μια διάταξη ασφαλείας που είναι υποχρεωτική σε τέτοιου είδους συστήματα και βοηθά στην αποτροπή της υπερθέρμανσης του θερμαντικού υγρού.