Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Κατηγορίες

Θέρμανση

 Η εταιρία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε.Π.Ε διαθέτει στην Ελληνική αγορά την πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση ειδών θέρμανσης για τον οικιακό εξοπλισμό.
Αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην ελληνική αγορά:
Mαντεμένιους λέβητες, χαλύβδινους λέβητες, καυστήρες πετρελαίου, σώματα πάνελ, σώματα κλασσικά, διακόπτες, ηλιακά, δοχεία διαστολής, κυκλοφορητες, δεξαμενές πετρελαίου.
Σε κάθε κατηγορία θα δείτε και την πλήρη γκάμα μας.
 • fan coil

  Το έξυπνο fan coil  

  Λειτουργεί σαν καλοριφέρ τον χειμώνα  και σαν κλιματιστικό το καλοκαίρι

           
 • fan convector κουζίνας
  Το spacesaver συνδέεται  με τα   συνηθισμένα     συστήματα κεντρικής θέρμανσης και τοποθετείται διακριτικά στη βάση της κουζίνας, του λουτρού, και   του    νιπτήρα, στις σκάλες,   στο κατάστημα και στο γραφείο υποδοχής. Είναι επίσης ιδανικό για παραδοσιακά σπίτια όπου τα σύγχρονα θερμαντικά σώματα δεν ταιριάζουν και πιάνουν χώρο.
  Το spacesaver είναι πιθανότατα το πιο ευέλικτο και ευφυές σύστημα  θέρμανσης   με   ανεμιστήρα  που διατίθεται σήμερα. Μικρό και  εύκολο   στην εγκατάσταση    και στη   συντήρηση, παράγει   θερμότητα  όσο  ένα μεγάλο κοινό θερμαντικό σώμα, χωρίς  να   καταλαμβάνει  πολύτιμο  χώρο όπως τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.
 • ανταλλακτικά καυστήρων
  Στο κατάστημά μας υπάρχουν ανταλλακτικά καυστήρων Satronic, Danfoss, Loa, Siemens, αυτόματοι  καύσης, σπινθηριστές καυστήρων, μοτέρ, μετασχηματιστές φωτοαντιστάσεις.


 • ατομικές μονάδες

  Οι ατομικές χαλύβδινες μονάδες πετρελαίου TURBO της KITURAMI διαθέτουν υψηλή τεχνολογία, έχουν μικρές διαστάσεις (365 πλάτος, 650 βάθος, 890 ύψος), με διακριτικό design και είναι κατάλληλες για κατοικίες έως και 200τμ.
  Έχουν τη δυνατότητα να λειτουργίας  ακόμα και χωρίς συμβατική καμινάδα.
 • δοχεία διαστολής θέρμανσης
  Τα κλειστά δοχεία διαστολής μεμβράνης REFLEX τοποθετούνται στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης και ηλιακών συστημάτων.
 • ηλεκτρικός λέβητας
  Ο νέος μονοφασικός και τριφασικός ηλεκτρικός λέβητας της Dimplex είναι η ιδανική επιλογή για ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης σε κατοικίες από 25 μέχρι 240 m². Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα σώματα ή με θέρμανση δαπέδου και άλλα υδραυλικά συστήματα θέρμανσης.
 • θερμαντικά σώματα panel
  Τα θερμαντικά σώματα  panel γίνονται χρησιμοποιώντας τις τεχνικές και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας που εξασφαλίζεουν την υψηλή θερμική αποδοτικότητα και τη μεγάλη αξιοπιστία. Οι εσωτερικές τάσεις σχεδίου αλλάζουν και επαναπροσδιορίζουν τα διαστήματα, αλλά η συμπαγής ουσιαστική μορφή της είναι πάντα σύγχρονη και ευπροσάρμοστη.
  Αποδόσεις των σωμάτων είναι κατά ΕΝ442.  Η βαφή σύμφωνα με το DIN 55900 ακολουθεί τα στάδια κατεργασίας δηλ. απολίπανση λαμαρίνας, φωσφάτωση, ηλεκτροστατική βαφή, ψήσιμο σε 180 °C
  Η πίεση δοκιμής πραγματοποιείται στα 10 bar και σε θερμοκρασία λειτουργίας 110°C
  Ποιοτική πιστοποίηση κατά  ISO 9001:2008.
 • θερμαντικά σώματα ακαν
  Τα χαλύβδινα θερμαντικά σώματα ΑΚΑΝ παράγονται σε στοιχεία με ζυγό αριθμό από 2 έως 30 φέτες. Δίστηλα, τρίστηλα και τετράστηλα σε τέσσερα ύψη 355mm, 505mm, 655mm και 905mm, μετρώντας την απόσταση των κέντρων. Έρχονται βαμμένα λευκά μαζί με τα στηρίγματα τοίχου, τάπα και εξαεριστηράκι 1/2" χρωμέ, κατάλληλα συσκευασμένα με χαρτί και νάυλον.
 • θερμαντικά σώματα λουτρού
  Η εταιρία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε.Π.Ε αναγνωρίζει τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή για μια αποδοτική και "κομψή" θέρμανση στο χώρο του μπάνιου και σας προσφέρει τα επώνυμα προϊόντα του οίκου SILE by Delonghi για θέρμανση μπάνιου και στέγνωμα πετσετών.
 • θερμαντικά σώματα σωληνωτά
  Το κομψό σχέδιο των θερμαντικών σωμάτων Multicolonna κρύβει μια καρδιά του σχεδίου, της έρευνας και της εφαρμογής των διαδικασιών που παγιώνονται κατά τη διάρκεια των δεκαετιών της De'Longhi's εμπειρία με το στόχο μια κορυφαία ποιότητα και ένα τεχνικά τέλειο προϊόν.
  Εξ ολοκλήρου παραγόμενο προϊόν στην Ιταλία, το Multicolonna γίνεται στο εργοστάσιο Moimacco (UD). Με την πιστοποίηση του ISO 9001, είναι μοναδικό στον τομέα για να έχει λάβει επίσης την πιστοποίηση του ISO 14001.

 • θερμοπομποί
  Οι θερμοπομποί είναι λεπτά ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα πάνελ άμεσου αποδόσεως, που λειτουργούν δια της φυσικής ροής του αέρα. Οι θερμοπομποί είναι πλέον γνωστοί στο ελληνικό κοινό ως ένα αξιόπιστο, οικονομικό και αποδοτικό σύστημα θέρμανσης, καταξιωμένο εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη.
 • θερμοσυσσωρευτές
  Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν μια ιδιαίτερη ποιοτική θέρμανση. Διακρίνονται για την ποιότητα τους, την απόδοση τους, το design και τη διάρκεια ζωής. Με δεδομένη τη σημερινή και μελλοντική αύξηση της τιμής του πετρελαίου και των προβλημάτων που προκαλεί σε σύγκριση με το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ όπου η αύξηση της τιμής του, λόγω αγαθού με κοινωνικό χαρακτήρα είναι συγκρατημένη, προκάλεσε σημαντική ζήτηση των προϊόντων της εταιρείας
 • καυστήρες πετρελαίου

  Ο καυστήρας είναι μια συσκευή προσαρμοσμένη πάνω στο λέβητα μέσα στην οποία επιτυγχάνεται η ανάμειξη του καύσιμου υλικού, υγρού ή αερίου με τον αέρα έτσι ώστε να προκαλείται και να συντηρείται η καύση.
  Ξεχωρίζουμε τους καυστήρες ανάλογα με το είδος του καυσίμου αλλά και την κατασκευή και λειτουργία τους.
 • κυκλοφορητές
  Δημιουργούμε προϊόντα και λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας, να εξοικονομήσουν φυσικούς πόρους και να μειώσουν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.
                
 • λέβητες βιομάζας
  Ο λέβητας με pellets  αποτελείται από λέβητα με pellets, καλύματα ενσωματωμένο σύστημα καυστήρα με αυτόματο καθαρισμό, δεξαμενή αποθήκευσης, ρύθμιση με μενού και με μικροεπεξεργαστή και οθόνη με γραφικά, ρύθμιση καύσης με αισθητήρα Lambda, αυτόματο καθαρισμό εναλλάκτη θερμότητας και είναι έτοιμο για σύνδεση με το κύκλωμα της θέρμανσης.
 • λέβητες μαντεμένιοι
  Ο χυτοσίδηρος λέβητας χαμηλών θερμοκρασιών  είναι κατάλληλος για πετρέλαιο και αέριο.
  Ο λέβητας  είναι τριών διαδρόμων καυσαερίων με μεγάλη   διάρκεια  ζωής   και    βαθμό  απόδοσης  έως  και 96%. Η οικονομική λειτουργία του με τις μειωμένες εκπομπές ρύπων καθιστά τον λέβητα στη βέλτιστη ενεργειακή χρησιμοποίηση. 

 • λέβητες ξύλου
  Ο λέβητας ξύλου είναι η λύση που προσφέρει την θέρμανση. 
  Πρόκειται για ένα λέβητα με δύο διαδρομές καυσαερίων που επιτυγχάνει μεγάλη απόδοση με ελάχιστο κόστος κατανάλωσης και εξασφαλίζει απόλυτη αυτονομία θέρμανσης με ελάχιστες τροφοδοσίες ξύλου.
  Ο λέβητας ξύλου είναι η εναλλακτική λύση που προσφέρει απόλυτη θέρμανση νερό με μεγάλη οικονομία!
 • λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου
  Ο λέβητας συμπύκνωσης έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Η καύση πετρελαίου δεν αφήνει κατάλοιπα. Λειτουργεί με πετρέλαιο EL Standard και με πετρέλαιο EL  χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο. Σχέση καυσίμου-αέρα δύο επιπέδων.  Τεχνολογία μπλε αγγέλου χωρίς προθέρμανση για ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. (μικρότερη από 130W ). Με δυνατότητα τοποθέτησης διπλής ή απλής καμινάδας.Υψηλής ποιότητας εναλλάκτης απο κράμα αλουμινίου-πυριτίου με ελάχιστες απαιτήσεις στο service.Ετοιμος μονταρισμένος με τα καλλύματα του σε παλλέτα. Εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση.
 • λέβητες χαλύβδινοι
  Οι χαλύβδινοι λέβητες  σχεδιάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 303 και DIN 4702 και είναι κατάλληλοι για εγακταστάσεις θερμού νερού με θερμοκρασία κυκλοφορίας 40 - 70/90 οC και πίεση λειτουργίας 4 bar.