Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Κατηγορίες

Αυτονομία - Συντήρηση

Η εταιρεία μας ασχολείται με την αυτονομία και την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια.  Με αφορμή την αύξηση του πετρελαίου θέρμανσης και την επιβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης σας παρουσιάζω συστήματα της αυτονόμησης πολυκατοικιών.

       
 • ωρομέτρηση

  ΑΣΥΡΜΑΤΗ   ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ    PERRY

  Το σύστημα είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και δεν απαιτούνται ειδικές και χρονοβόρες εργασίες όπως μερεμέτια καλωδιώσεις, κλπ. γιατί είναι ασύρματο και μπορεί πολύ απλά να μετατρέψει διάφορους τύπους παλαιών εγκαταστάσεων θέρμανσης σε σύγχρονες μονάδες αυτονομίας επιτυγχάνοντας την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και το χαμηλότερο κόστος.
  Το σύστημα χρησιμοποιεί συχνότητα 868,35 ΜHz

 • ελεγκτής αντιστάθμισης
  Η εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται στα μεν διαμερίσματα γιατί η θερμοκρασία του δωματίου ελέγχεται από την θερμοστατική κεφαλή στο δε λεβητοστάσιο η θερμοκρασία νερού του λέβητα ελέγχεται από την αντιστάθμιση.
          
 • Ηλεκτροβάνες
  Η ηλεκτροβάνα αποτελείται από το υδραυλικό μέρος και το ηλεκτρικό μηχανισμό. Ο κορμός είναι συνήθως ορειχάλκινος, μέσα στον οποίο περιστρέφεται μια σφαίρα με την βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα. Ο μηχανισμός κίνησης είναι συνήθως, ένας ισχυρός μικρός μονοφασικός κινητήρας, που μεταδίδει κίνηση με γρανάζια στην σφαίρα του κορμού, ανοίγοντας ή κλείνοντας την ροή νερού προς τους θερμαινόμενους χώρους.
                          
 • θερμιδομέτρηση
  Η κατανοµή των δαπανών θέρµανσης εφαρμόζεται με την πραγματική κατανάλωση ώστε ο καταναλωτής να έχει θέρμανση τις ώρες που θέλει και να µη γίνεται αλόγιστη χρήση σε ώρες που το διαμέρισμα είναι κλειστό.
   
 • θερμιδομετρητές
  Η λειτουργία των θερμιδομετρητών είναι η εξής :
  Το παροχόμετρο της διάταξης μετρά την παροχή του μέσου θερμότητας - συνήθως νερό ή διαλύματά του.
  Οι θερμοκρασίες προσαγωγής του μέσου μετρούνται από τα αντίστοιχα τοποθετημένα αισθητήρια.
  Τα παραπάνω δεδομένα αποθηκεύονται στην λογιστική αριθμητική μονάδα και μετά την ολοκλήρωσή τους λαμβάνουμε το ποσό της καταναλισκόμενης ενέργειας.
 • θερμοστάτες χώρου

  Θερμοστάτες χώρου υπάρχουν απλοί μηχανικοί και ηλεκτρονικοί. Οι θερμοστάτες έχουν διακόπτη ON-OFF και ένα έλασμα που διαστέλλεται ή συστέλλεται και κλείνει η ανοίγει μια επαφή.
  Όλοι οι θερμοστάτες χώρου τοποθετούνται σε ύψος περίπου 1,70 από το πάτωμα, σε σημεία που δεν επηρεάζονται από τις ακτίνες του ήλιου και από ζεστά ή θερμά ρεύματα αέρος.

 • Τουμπόβουρτσες
                
 • πίνακες αυτονομίας
  Η εταιρία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε.Π.Ε κατασκευάζει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά πίνακες αυτονομίας με ρελέ τύπου λυχνίας και αντίστοιχους γερμανικούς ωρομετρητές, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στη θέρμανση όσο και στην ψύξη.
  Οι πίνακές μας διατίθονται κατάλληλα καλωδιωμένοι ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης και της αυτονομίας που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή πινάκων από 2 διαμερίσματα εως όσα εσείς επιθυμείτε (ετοιμοπαράδοτοι εως 20 διαμερίσματα).
 • Ελεγκτές Θέρμανσης