Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Προστασία προσωπικών δεδομένων
Ως επισκέπτης του www.telethermansi.gr μπορείτε να περιηγείστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Χρειαζόμαστε μόνο τα τυπικά σας στοιχεία, για την ομαλή ολοκλήρωση μίας εμπορικής συναλλαγής

Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του, μόνο εφόσον έχετε δώσει τη ρητή άδεια σας.

Η εταιρεία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ. Χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε για εγγραφή χρήσης η αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της για τους παρακάτω λόγους:

  • Αγορά και Παράδοση προϊόντων στον χώρο σας.
  • Έκδοση σχετικών παραστατικών πωλήσεων
  • Επικοινωνία γραπτή ή τηλεφωνική, για την εξυπηρέτηση σας
  • Εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε, ούτε παραχωρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται από την εταιρεία για βελτίωση υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.