Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Κατηγορίες

Ζεστό & Κρύο νερό

Αντλίες για καθαρό ή ελαφρώς βρώμικο νερό από δεξαμενές, φρεάτια αποστράγγισης ή λάκκους , σε περιπτώσεις υπερχείλισης ή πλημμύρας και για την αποστράγγιση υπόγειων εισόδων και χώρων για αποστράγγιση οικιών και εκτάσεων, για εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού και διύλισης νερού, για βιομηχανική τεχνολογία και μηχανική των βιομηχανικών διεργασιών.

                
 • αντλίες αποστράγγισης

  Μονοβάθμια, υποβρύχια, εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη αντλία αποστράγγισης στιβαρής κατασκευής.  Το ρευστό διέρχεται μέσω, αποσπώμενου (για τον εύκολο καθαρισμό) φίλτρου αναρρόφησης το οποίο εμποδίζει τη διέλευση μεγάλων στερεών και η πτερωτή της αντλίας, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα 304 AISI είναι ανοικτού τύπου και φέρει  πτερύγια με κατάλληλα επεξεργασμένες επιφάνειες για να εμποδίζουν την έμφραξη της αντλίας από μακρόϊνα υλικά.

 • αντλίες λυμάτων

  Μονοβάθμια υποβρύχια, εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη αντλία αποστράγγισης και λυμάτων στιβαρής κατασκευής με στόμιο κατάθλιψης και λαβή ανάρτησης στο πάνω μέρος του κελύφους.  Το ρευστό διέρχεται μέσω, αποσπώμενου (για τον εύκολο καθαρισμό) φίλτρου αναρρόφησης το οποίο εμποδίζει τη διέλευση μεγάλων στερεών και η πτερωτή της αντλίας, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα 304 AISI είναι τύπου (Vortex) και φέρει  πτερύγια με κατάλληλα επεξεργασμένες επιφάνειες για να εμποδίζουν την έμφραξη της αντλίας από μακρόϊνα υλικά.


 • δοχεία διαστολής ύδρευσης

  Τα δοχεία διαστολής GT-U περιβάλλουν μια αναπληρώσιμη, μη τοξική φούσκα  βουτυλικού λάστιχου από το συμπιεσμένο άζωτο. Η φούσκα είναι το μόνο συστατικό σε επαφή με το υγρό. Τα δοχεία διαστολής διαφραγμάτων και φούσκας Grundfos GT είναι κατάλληλα για τις εσωτερικές και βιομηχανικές εφαρμογές όπου μια ελεγχόμενη πίεση απαιτείται.

 • εξαρτήματα πιεστικών - αντλιών
                        
 • φίλτρα νερού, αποσκληρυντές
 • πιεστικά, αντλίες

  Πιεστικό συγκρότημα με εύκολη εγκατάσταση, αξιόπιστη λειτουργία και γερή κατασκευή.
  Φιλικό προς τον χρήστη με διευθετήσιμη πίεση και αξιόπιστη παροχή νερού. Τα πιεστικά συγκροτήματα
  είναι μονοφασικά και έχουν έναν ενσωματωμένο θερμικό διακόπτη και δεν απαιτούν καμία πρόσθετη προστασία μηχανών.