Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Ποιοί είμαστε
Η εταιρεία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1992 και είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρεία με πελάτες καταστήματα, μηχανικούς, υδραυλικούς, ψυκτικούς και ιδιώτες.

Το έμπειρο προσωπικό και η άψογη μηχανοργάνωση της εταιρείας εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών που κατασκευάζουν,και πωλούν.

Η εταιρεία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε.Π.Ε έχει δώσει έμφαση στην οργάνωση από πλευράς εξοπλισμού και εξειδικευμένου προσωπικού. Οι μηχανικοί της εταιρείας είναι σε θέση να μελετούν και να δίνουν λύσεις και προτάσεις σε έργα που αφορούν τους τομείς θέρμανσης κλιματισμού και ενέργειας.

Τεχνική υποστήριξη των προϊόντων που αντιπροσωπεύει και κυρίως μετά την πώληση και εγκατάσταση (after sales service).

Τμήμα συντήρησης (service) ειδικά στον τομέα του αερίου με 3 εκπαιδευμένα συνεργεία αδειούχων τεχνιτών για άμεση υποστήριξη των μονάδων - λεβήτων.


Τέλος, οι μηχανολόγοι της εταιρείας μας είναι πρόθυμοι να μελετήσουν και να σχεδιάσουν τις τεχνικές προτάσεις που θα τους δοθούν με σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη,όπως και να δώσουν λύσεις για επιλογές προϊόντων η συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας σε τομείς θέρμανσης ,ενδοδαπεδιου συστηματος,ηλιακα συστήματα με υποβοήθηση σε ενδοδαπεδια ,ηλιακή θέρμανση ,αντλίες θερμότητας .Και τέλος σε ενεργειακές μελέτες για εξοικονόμηση ενέργειας και ηλεκτρολογικά πιστοποιητικά.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 31 Δεκεμβρίου 2014   22η εταιρική χρήση