Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Κατηγορίες

Ηλιακή ενέργεια

Η ηλιακή ενέργεια στο σύνολό της είναι πρακτικά ανεξάντλητη, αφού προέρχεται από τον ήλιο, και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν περιορισμοί χώρου και χρόνου για την εκμετάλλευσή της.
                          
 • διαφορικός θερμοστάτης ηλιακών
  Ο διαφορικός θερμοστάτης ηλιακών είναι μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία συνεχώς συγκρίνει την θερμοκρασία του υγρού στους ηλιακούς συλλέκτες και την θερμοκρασία του μπόϊλερ.    Όταν διαπιστωθεί ότι το υγρό στους συλλέκτες είναι πιο ζεστό από αυτό του μπόϊλερ  δίνει εντολή στον κυκλοφορητή να ξεκινήσει την μεταφορά του θερμού υγρού  από τους συλλέκτες στον εναλλάκτη του μπόϊλερ αποθέτοντας την μεταφερόμενη θερμική ενέργεια στο νερό χρήσης.
  Η δυνατότητα ρύθμισης της διαφοράς θερμοκρασίας είναι από 5–10ο C.
 • δοχεία αδρανείας
          
 • δοχεία διαστολής ηλιακών
 • ηλιακός θερμοσίφωνας glass
  Ηλιακός θερμοσίφωνας με επίστρωση εμαγιέ GLASS.
  Το εξωτερικό περίβλημα του θερμοδοχείου είναι από φύλλο αλουμινίου βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή τύπου Seeside Class για μεγαλύτερη προστασία.  Το εσωτερικό μέρος του θερμοδοχείου είναι από χάλυβα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα πάχους 2,5 mm  με διπλή επισμάλτωση σε θερμοκρασία ψησίματος στους 860οC σύμφωνα με το πρότυπο DIN 4753.
  Ο μανδύας του κλειστού κυκλώματος είναι από χάλυβα πάχους 1,5 mm.
  Η μόνωση του θερμοδοχείου είναι από οικολογική διογκωμένη πολυουρεθάνη.
 • συλλέκτες ηλιακών
  Υψηλής απόδοσης και απορροφητικότητας επιλεκτικοί ηλιακοί συλλέκτες που είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το EN 12975 κορυφαίας ενεργειακής κλάσης. 
  Αλουμινένιο πλαίσιο με
  ειδική επεξεργασία για αντοχή σε περιοχές κοντά σε θάλασσα. 
  Θερμική μόνωση φτιαγμένη από πετροβαμβακα πάχους  60 χιλ. στο κάτω μέρος του συλλέκτη  με την πρόσθετη μόνωση στις πλευρές του. 

 • υδραυλικό ηλιακό set
  Σταθμός ανακυκλοφορίας ηλιακού ρευστού, αποτελούμενος από κυκλοφορητή, σφαιρικές βάνες προσαγωγής & επιστροφής με ενσωματωμένα θερμόμετρα max. 0-120oC, βαλβίδα ασφαλείας, με απαερωτή, μανόμετρο, υποδοχή για το δοχείο διαστολής, παροχόμετρο με ρύθμιση 2-12 lt/min, μονωτικό κέλυφος και ενσωματωμένος και προκαλωδιωμένος διαφορικός θερμοστάτης   με 3 αισθητήρια.