Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Όροι χρήσης
Hλεκτρονικό κατάστημα www.telethermansi.gr


Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται για να χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα www.telethermansi.gr θεωρείται ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους που διατυπώνονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα. Αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικτυακό τόπο.
Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί το περιεχόμενο, τους όρους των συναλλαγών του ηλεκτρονικού αυτού καταστήματος, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Και σε εύλογο διάστημα να ενημερώνει για τις αλλαγές αυτές .

Το www.telethermansi.gr.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης και προβολής ειδών θέρμανσης κλιματισμού και άλλων συναφών στο Διαδικτύου της εταιρείας «ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ », με έδρα Λ. Πρωτόπαπα 8 16345 στην Ηλιούπολη Αττικής (ΑΦΜ: 095600170 / Δ.Ο.Υ Ηλιουπολη).

Πλοήγηση –παραγγελίες


Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέξτε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν .Εάν δυσκολεύστε μπορείτε να πάτε στο κουμπί αναζήτηση για να βρείτε πιο γρήγορα την κατηγορία η το προϊόν που ψάχνετε.

Τοποθετήστε στο καλάθι αγορών σας το προιον η τα προϊόντα που θέλετε όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία πατήστε το καλάθι και μετά την λέξη ΄΄παραγγελια΄΄Μετα την συμπλήρωση της παραγγελίας και την αποθήκευση θα λάβετε μήνυμα στο mail σας ότι η παραγγελία είναι στο στάδιο της επεξεργασίας από εμάς. Ελέγχεται η διαθεσιμότητα των υλικων.Αμεσα θα λάβετε ειδοποίηση για την εκτέλεση της και την ημερομηνία παράδοσης.

Τιμές


Οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο κατηγοριών προϊόντων είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.Τα μεταφορικά βαρύνουν τον αγοραστή περιέχονται στην τελική τιμή και αναφέρονται αναλυτικά αναλόγως του βάρους ,όγκου και του τόπου προορισμού εκτός εξαιρέσεων που αναφέρονται στην ενοτητα έξοδα αποστολής. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση .Παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει την παλαιά τιμή πώλησης τιμές των προϊόντων μπορεί να διακανονιστούν σε δόσεις μέσω της πιστωτικής κάρτας του πελάτη

Τρόποι πληρωμών


(περιλαμβάνονται αναλυτικά στις γενικές κατηγορίες Κάτω οριζόντιου μενού)
1.Πληρωμη ( αντικαταβολή ) με παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας γίνεται μόνο για πληρωμή μέσω τραπεζικού λογ/σμου και για αποστολές μόνο στην περιοχή των Αθηνών η μεταφορά των προϊόντων σε πρακτορείο προς την Υπόλοιπη Ελλάδα.
2.Παραλαβη και πληρωμή στο κατάστημα μας στην Αθήνα.
3.Πληρωμη μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
4.Πληρωμη με πιστωτική κάρτα .

Παραδόσεις προϊόντων


Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή, και η εταιρεία αποστέλλει την παραγγελία σας

τις αμέσως 1-2 επόμενες εργάσιμες ημέρες μόνο στην Αθήνα :
Με πρακτορείο χωρίς χρέωση μέχρι αυτό.

- εντός δυο έως τριών εργάσιμων ημερών στην Υπόλοιπη Ελλάδα (στις Πρωτεύουσες των Νομών) και

Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων που μπορούν να επηρεάσουν τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν κάποια συγκεκριμένη ώρα, παρακαλώ καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλ 210-9920523-9961961. Θα ενημερωθείτε ότι αυτό μπορεί να γίνει εφ όσον υπάρχει ένα ελαστικό περιθώριο 1 έως 2 ώρες ανάλογα από τον αριθμό των προϊόντων που παραγγείλατε, τις διαφορετικές περιοχές παράδοσης και το δρομολόγιο του κάθε φορτηγού.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 210-9920523 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.
*  Για παραγγελίες εντός Αθηνών γίνονται παραδόσεις και το Σάββατο (Εφόσον ζητηθεί)

<

Παραλαβή από το κατάστημα μας


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, από το κατάστημα μας αν σας εξυπηρετεί.

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στην Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 14:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη η μεθεπόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα μας. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα μας για 2 μέρες μετά την παράδοση της σε αυτό. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο από την Αθήνα.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.
Έξοδα αποστολής(μεταφορικών) για παραγγελίες μέσω Internet


Τώρα ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής είναι πιο απλοποιημένος επειδή υπολογίζεται σε σχέση βάρους και όγκου για τις παραγγελίες σας.
Για τις πόλεις:

Αθήνα*


 • Παραγγελίες πάνω από 200 €: Αποστολή με χρέωση 10€
 • Παραγγελίες κάτω από 200€: Εξτρά χρέωση 10€
 • Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι
 • Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα,(στο κατάστημα μας), Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την υπόλοιπη Ελλάδα
 • Παραγγελίες πάνω από 200€ : Δωρεάν αποστολή μόνο μέχρι το πρακτορείο
 • Παραγγελίες κάτω από 200€ : Εξτρά χρέωση 4€ μόνο μέχρι το πρακτορείο

Για τις περιπτώσεις αποστολής με Courier βάσει των παρακάτω

Υπολογίζoυμε το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας. Ο υπολογισμός γίνεται στη φόρμα παραγγελίας, σύμφωνα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα της παράδοσης, προτού την ολοκληρώσετε. Εάν καταχωρηθεί λάθος ΤΚ, τότε τα έξοδα αποστολής δεν θα υπολογιστούν σωστά.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 200€
ΒΑΡΟΣ
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΩΣ 2KG 2-6kg 6-10kg 10+ kg*
ΜΙΚΡΟ ΔΕΜΑ (έως 30x22x25cm) 3€ 6€ 9€ 5€
ΜΕΣΑΙΟ ΔΕΜΑ (έως 110x19x59cm) 3€ 6€ 9€ 5€
ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΜΑ *(μεγαλύτερο του παραπάνω) 5€ 7€ 10€ 15€


Για παραδόσεις το Σάββατο από ταχυμεταφορές (courier) βαρύνουν τον αγοραστή αναλόγως.
Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Ακυρώσεις –Επιστροφές προϊόντων

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν λογω καθυστέρησης παραλαβής του από τον προμηθευτή μας μπορείτε να καλέστε το 210-9920523 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας

- Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210-9920523 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

- Έχει αποσταλεί η παραγγελία μου;
- Σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;
- Πότε θα παραλάβω κάποιο προϊόν της παραγγελίας μου που ακόμη δε μου έχει σταλεί;
- Η παραγγελία μου δεν έφθασε ποτέ;
- Ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου.
- Λείπουν συγκεκριμένα τεμάχια από ένα προϊόν.
- Θα πάρω απόδειξη όταν παραγγείλω online?
Παρακαλώ καλέστε μας στο 210-9920523 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
- Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας
Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν η με το μοντέλο που το αντικαθιστά. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις

Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων.
- Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας

- Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστάΠνευματικά δικαιώματα


Όλο το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, και εικόνων, αποτελεί , πνευματική ιδιοκτησία της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος εδώ και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, μεταδοθεί, γίνει αντικείμενο ιδιοποίησης, αξιοποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο για εμπορικούς η διαφημιστικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδειά της εταιρείας . Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχονται στο παρόντα Δικτυακό Τόπο (συμπεριλαμβανομένων εμπορικών ονομασιών, σημάτων, ανήκουν στην ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν και προστατεύονται από την Ελληνική Νομοθεσία. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


Ευθύνη πωλητού –αγοραστού (χρηστή)


Χρησιμοποιώντας το παρόν site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η εταιρεία μας προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να σας εξυπηρετήσει και να σας παρέχει τα προϊόντα που θα αγοράσετε στις καλύτερες τιμές με την τεχνική υποστήριξη και τις εγγυήσεις ακόμα και μετά την πώληση τους . Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν λάθη,στις περιπτώσεις αυτές η εταιρεία μας καλοπροαίρετα θα καλύπτει στο μέτρο του δυνατού αυτά.

Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ. στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα telethermansi.gr δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από τυχόν καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Καμία εγγύηση δεν μπορεί να παρασχεθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος αναφέρονται ενδείξεις διαθεσιμότητας των προϊόντων αλλά η τελική διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε επιβεβαιώνεται κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε έγκυρα καταχωρημένης παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος, η εταιρεία θα ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν την ευθύνη να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα www.telethermansi.gr για:
 • αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ. ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου.
 • αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων .
 • αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή οποιουδήποτε λογισμικού υπολογιστών.
 • ηθελημένη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων
 • παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο , αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
 • αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.Προσωπικά δεδομένα


Ως επισκέπτης του www.telethermansi.gr μπορείτε να περιηγείστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Χρειαζόμαστε μόνο τα τυπικά σας στοιχεία, για την ομαλή ολοκλήρωση μίας εμπορικής συναλλαγής

Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του, μόνο εφόσον έχετε δώσει τη ρητή άδεια σας.

Η εταιρεία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ. Χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε για εγγραφή χρήσης η αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της για τους παρακάτω λόγους:
 • Αγορά και Παράδοση προϊόντων στον χώρο σας.
 • Έκδοση σχετικών παραστατικών πωλήσεων
 • Επικοινωνία γραπτή ή τηλεφωνική, για την εξυπηρέτηση σας
 • Εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε, ούτε παραχωρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται από την εταιρεία για βελτίωση υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.