Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Κατηγορίες

Κλιματισμός

Η εταιρία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε.Π.Ε διαθέτει στην Ελληνική αγορά κλιματιστικά μηχανήματα εργοστασίου οίκου RUUD αμερικανικής προέλευσης καναλάτα αέρα-αέρα με συμπιεστή SCROLL της COPELAND από 3-10 RT (ψυκτικούς τόνους). Επίσης διαθέτει στην Ελληνική αγορά κλιματιστικά μηχανήματα τύπου (split heat pump air to air) οικιακής χρήσης εργοστασίου DAIKIN,  SHARP & MIDEA.
  • fan coil
  • αντλίες θερμότητας

    Η τεχνολογία της αντλίας θερμότητας.
    Η λειτουργία της αντλίας θερμότητας γίνεται ως εξής. Η αντλία θερμότητας αντλεί θερμική ενέργεια από το περιβάλλον δηλ. από τον εξωτερικό αέρα. Στη συνέχεια, αυξάνει τη θερμοκρασία της απαχθείσας ενέργειας και την διαχέει με ένα μέσο στον εσωτερικό   χώρο. Η θερμότητα διαχέεται μέσω του νερού των σωληνώσεων στα θερμαντικά σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, ή την ενδοδαπέδια θέρμανση, ή τις μονάδες fan coil.
    Η αντλία θερμότητας έχει μεγαλύτερη απόδοση και εξοικονομεί πολύ περισσότερη ενέργεια από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης. Οι ρίποι όπως CO2 διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπονται για την θέρμανση μπορούν να μειωθούν έως και 57% συγκρινόμενοι με ένα παραδοσιακό λέβητα ή έως και 28% συγκρίνοντας με ένα λέβητα συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου. 

  • κλιματιστικά δαπέδου
  • κλιματιστικά τοίχου