Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Κατηγορίες

Θέρμανση δαπέδου

Η εταιρεία ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕ εταιρία αναλαμβάνει την μελέτη και την εγκατάσταση ενδοδαπέδιων συστημάτων θέρμανσης με δικά της εκπαιδευμένα συνεργεία και υλικά της εταιρείας REHAU.
Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι το πιο ιδανικό σύστημα γιατί θερμαίνει τον αέρα αφ’ ενός ομοιόμορφα σε όλο το χώρο κατά την οριζόντια έννοια και αφ’ ετέρου περισσότερο από το δάπεδο και μέχρι ύψος 1,80 και λιγότερο κοντά στην οροφή. Η θέρμανση δαπέδου πλησιάζει περισσότερο από κάθε άλλο σύστημα την κατανομή αυτή, πραγματοποιώντας την παλιότερη επιθυμία "ζεστά πόδια - κρύο κεφάλι".
  • ενδοδαπέδιο
    Στο σύστημα αυτό, το ζεστό νερό θερμοκρασίας προσαγωγής 45 - 55°C, περνά μέσω σωληνώσεων, που επιτυγχάνουν καλή θερμική επαφή με τα δομικά υλικά του δαπέδου το οποίο θερμαίνεται και μετατρέπεται σε θερμαντικό σώμα. Η μέγιστη θερμοκρασία στην επιφάνεια του δαπέδου είναι 26 - 32°C (26°C σε υπνοδωμάτια και 32°C στα μπάνια) δηλαδή χαμηλότερη από την θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος, εξασφαλίζοντας ένα αίσθημα ευεξίας και άνεσης.


    http://old.telethermansi.gr/Default.asp?ElementId=39806