Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Ηλιακή ενέργεια    διαφορικός θερμοστάτης ηλιακών   Διαφορικός θερμοστάτης ηλιακών SOREL MTDC με 3 αισθητήρια
210,00€
Δόσεις:
select
Άμεσα διαθέσιμο

Διαφορικός θερμοστάτης ηλιακών SOREL MTDC με 3 αισθητήρια

Κωδικός: 1808000057

O MTDC, είναι ο κατάλληλος διαφορικός θερμοστάτης, για τη διαχείριση δύο κυκλωμάτων σε απλά ηλιακά συστήματα με μία ή δύο δεξαμενές αποθήκευσης. Ακριβής, “έξυπνος” και εύκολος στη χρήση, χάρη στα προεγκατεστημένα προγράμματα.

Η μεγάλη οθόνη εύκολης ανάγνωσης, παρέχει ανάλυση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων και πιθανές λύσεις για τη βελτίωση της άνεσης και της εξοικονόμησης ενέργειας.

  • Οθόνη υψηλής αντίθεσης με διαισθητικό γραφικό
  • Πολύγλωσσο μενού
  • Άνετη λειτουργία για γρήγορη θέρμανση
  • Δυνατότητα σύνδεσης με ιντερνετ για απομακρυσμένο έλεγχο
  • Αποθήκευση δεδομένων με στατιστικά και γραφική ανάλυση
  • Πρόγραμμα ελέγχου για αποστράγγιση (drain back)
  • Μέτρηση της απόδοσης ενός Ηλιοθερμικού συστήματος.

Οι διαφορικοί που χρησιμοποιούν σύνδεση CAN-Bus, μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, συνδέονται με τοπικά δίκτυα ή με το Διαδίκτυο μέσω Ethernet, με την εγκατάσταση του data logger της Sorel.

Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει το ηλιακό του σύστημα από απόσταση, οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, μέσω του υπολογιστή, tablet ή smartphone.
Η εφαρμογή λέγεται Nabto και είναι διαθέσιμη για συστήματα iOS, Windows και Android.

Ο MTDC είναι από το πιο διαδεδομένους διαφορικούς θερμοστάτες στην Ελλάδα. Εδώ και 15 περίπου χρόνια, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αρκετών εγκαταστατών.

Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα 3 αισθητήρια PT-1000

Η δυνατότητα ρύθμισης της διαφοράς θερμοκρασίας είναι από 5–10ο C.Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης διαφορικού θερμοστάτη MTDC  (Αρχείο .pdf 1,85MB)