Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Θέρμανση    κυκλοφορητές    ALFA inverter    GPA 40-10F IV κυκλοφορητής ALFA inverter 9 επιλογών
450,00€
Δόσεις:
select
Άμεσα διαθέσιμο

GPA 40-10F IV κυκλοφορητής ALFA inverter 9 επιλογών

Κωδικός: 0504000105

Οι κυκλοφορητές ALFA inverter λειτουργούν σε συστήματα θέρμανσης με μεταβλητές παροχές μειώνοντας έτσι το ενεργειακό κόστος με κινητήρες EC με αυτόματη προσαρμογή ισχύος.
Οι κυκλοφορητές
ALFA inverter διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία με 
  Έλεγχος αναλογικής πίεσης.
  Έλεγχος σταθερής πίεσης.
  Λειτουργία σταθερής καμπύλης/σταθερής ταχύτητας.
Τεχνικά στοιχεία
Δείκτη ενεργειακής απόδοσης (EEI) ≤ 0,23
Επιτρεπόμενο εύρος θερμοκρασίας -10 °C έως +110 °C
Ηλεκτρική σύνδεση 1~230 V, 50/60 Hz
Βαθμός προστασίας IP X4D
Σύνδεση με φλάντζα DN 40
Μέγιστη πίεση λειτουργίας:10 bar.
Καμπύλη AUTO. Η λειτουργία AUTO θα ελέγξει αυτόματα την απόδοση της αντλίας μέσα στο συγκεκριμένο πεδίο. Εφαρμόζει την απόδοση της αντλίας σύμφωνα με την κλίμακα του συστήματος και την ποικιλία του φορτίου μέσα σε ένα χρονικό διάστημα. Σε αυτή τη λειτουργία, η αντλία θα ρυθμιστεί στον έλεγχο αναλογικής πίεσης.
Καμπύλη   Αναλογικής Πίεσης. Το σημείο λειτουργίας της αντλίας θα ανεβοκατέβει στην καμπύλη της χαμηλότερης αναλογικής πίεσης, βασισμένο στη ζήτηση του ρυθμού ροής του συστήματος. Όταν η ζήτηση της ροής μειωθεί, η τροφοδότηση της πίεσης της αντλίας πέφτει. Όταν η ζήτηση ροής αυξηθεί, η τροφοδότηση της πίεσης ανεβαίνει.
Καμπύλη Σταθερής Πίεσης. Το σημείο λειτουργίας της αντλίας θα ανεβοκατέβει στην καμπύλη της σταθερής πίεσης, βασισμένο στη ζήτηση του ρυθμού ροής του συστήματος. Η πίεση διατηρείται συνεχής, ανεξάρτητα από τη ζήτηση της ροής.
Καμπύλη Σταθερής Ταχύτητας. Λειτουργεί σε σταθερή ταχύτητα. Στη λειτουργία Ταχύτητα
HS (1-9), η αντλία είναι ρυθμισμένη να δουλεύει στην υψηλότερη καμπύλη, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η ρύθμιση της αντλίας στην HS9 μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί γρήγορα να εξαερώσει την αντλία.


Manual GPA 40-10 IV Ρυθμίσεις και Απόδοση του μοτέρ ( Αρχείο .pdf 254 kb )

energy saving EEI<0.23