Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Ζεστό & Κρύο νερό    αντλίες λυμάτων   Grundfos Sololift 2 WC-3 Αντλία Απομάκρυνσης Λυμάτων Με Κοπτήρες
570,00€
Δόσεις:
select
Άμεσα διαθέσιμο

Grundfos Sololift 2 WC-3 Αντλία Απομάκρυνσης Λυμάτων Με Κοπτήρες

Κωδικός: 1197775315Η SOLOLIFT2, η καινούργια σειρά οικιακών μονάδων απομάκρυνσης λυμάτων της Grundfos, κάνει ευκολότερες από ποτέ τις οικιακές μετατροπές και ανακαινίσεις. Η δεύτερη γενιά σταθμών ανύψωσης βάζει νέα πρότυπα στην αξιοπιστία και στην ευκολία συντήρησης και αντικατάστασης.

Σχεδιασμένο από επαγγελματίες για τους επαγγελματίες. Η SOLOLIFT2, η καινούργια σειρά οικιακών μονάδων απομάκρυνσης λυμάτων της Grundfos, κάνει ευκολότερες από ποτέ τις οικιακές μετατροπές και ανακαινίσεις. Η δεύτερη γενιά σταθμών ανύψωσης βάζει νέα πρότυπα στην αξιοπιστία και στην ευκολία συντήρησης και αντικατάστασης.

Bjerringbro, Δανία, 07.03.2011 – Η καινούργια και βελτιωμένη σειρά οικιακών μονάδων απομάκρυνσης λυμάτων SOLOLIFT2 της Grundfos προσφέρει τεχνολογία αιχμής στους εγκαταστάτες υδραυλικούς, εστιάζοντας στις καθημερινές προκλήσεις της απομάκρυνσης των αποβλήτων. Ο διευθυντής παραγωγής της Grundfos Ralf Schomaecker εξηγεί:

«Η πλειονότητα των υφιστάμενων σήμερα λύσεων με κοπτήρες δεν είναι ικανοποιητική και δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών. Το γεγονός αυτό μας ώθησε να παρουσιάσουμε μια πραγματικά επαγγελματική λύση που να μπορεί εύκολα να διαχειριστεί κάθε είδος χαρτιού τουαλέτας καθώς και περιστασιακά συμπαρασυρόμενα «γυναικεία» προϊόντα.
Οπωσδήποτε όμως και ο καλύτερος κοπτήρας μπορεί να «μπουκώσει» από «ακατάλληλα» αντικείμενα, οπότε η συντήρηση και επισκευή θα πρέπει να είναι γρήγορη, εύκολη και καθαρή. Οι συνηθισμένοι κοπτήρες απαιτούν περίπλοκη αποσυναρμολόγηση και αποστράγγιση της μονάδας πριν την συντήρηση ενώ με το καινούργιο SOLOLIFT2 όλα μένουν απλά στη θέση τους. Απλά αφαιρείτε το καπάκι συντήρησης για άμεση και καθαρή πρόσβαση. Ακόμα και η αντικατάσταση δεν είναι πλέον μεγάλο θέμα, αφού δεν απαιτούνται πρόσθετες υδραυλικές εργασίες.

Ο σταθμός SOLOLIFT WC-3 είναι συμπαγής αυτόματος σταθμός ανύψωσης με 3 αναμονές για την άντληση οικιακών υγρών
αποβλήτων από ντους, μπιντέ και μπανιέρα, αλλά και λύματα από τουαλέτες με οριζόντια κατάθλιψη.
- Στιβαρός, επαγγελματικός κοπτήρας
- Συμπαγής σχεδίαση
- Καθαρό και εύκολο σέρβις
Θερμοκρασία υγρού: Μέγ. 50°CΠαρόμοια προϊόντα