Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Θέρμανση    καυστήρες πετρελαίου    RIELLO   ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ RIELLO RG0.1 GULLIVER
460,00€
Δόσεις:
select
Άμεσα διαθέσιμο

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ RIELLO RG0.1 GULLIVER

Κωδικός: 0301000001
"Μονοβάθμιος καυστήρας Πετρελαίου - RIELLO Gulliver RG με ισχύ από 19 έως 31 KW. " 

Το Group Riello ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές (αν όχι ο μεγαλύτερος) καυστήρων στον κόσμο με λύσεις στα σύγχρονα συστήματα καύσης με ισχύ από 10 Kw μέχρι 32 Mw σχεδίασε , ανέπτυξε και κατασκεύασε την σειρά GULLIVER.

Οι καυστήρες Riello της σειράς GULLIVER ελαφρού πετρελαίου μονοβάθμιας* ή διβάθμιας** λειτουργίας, είναι μια πλήρης σειρά για να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη για οικιακή θέρμανση .

Η σειρά GULLIVER είναι διαθέσιμη σε 10 διαφορετικούς τύπους με ισχύ από 22,5 έως 309,5 KW.

*Λειτουργία on/off ** Λειτουργία σε 2 στάδια - βαθμίδες

Πλεονεκτήματα

Όλοι οι καυστήρες Riello σχεδιάζονται , αναπτύσσονται και κατασκευάζονται με τα ίδια πάντα χαρακτηριστικά που τους καθιέρωσαν στην Παγκόσμια και Ελληνική αγορά και τα οποία είναι :

Ο τέλειος σχεδιασμός της κεφαλής βοηθά στην επίτευξη υψηλών αποδόσεων . Το αυτόματο τάμπερ ολικής φραγής στην εισαγωγή του αέρα προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση του καυσίμου.

Μέγιστη αξιοπιστία.

Κορυφαία Ποιότητα Κατασκευής.

Εύκολη Συντήρηση μιας και δεν απαιτείται η απομάκρυνση του καυστήρα από τον λέβητα για την συντήρηση ή επισκευή του.

Χαμηλή στάθμη θορύβου. Το σύστημα αερισμού πάντα εξασφαλίζει χαμηλά επίπεδα θορύβου με υψηλές επιδόσεις πίεσης και παροχής αέρα παρά το μικρό μέγεθος.

Στα πλαίσια αυστηρού ποιοτικού ελέγχου όλοι οι καυστήρες της σειράς GULLIVER δοκιμάζονται στο εργοστάσιο υδραυλικά και ηλεκτρικά.

Ευκολία στην εγκατάσταση χάρης την φλάντζα που του επιτρέπει να προσαρμόζεται - εφαρμόζει τέλεια σε κάθε λέβητα.

Υψηλής ποιότητας διαθέσιμα ανταλλακτικά που διασφαλίζουν-εξασφαλίζουν την ποιότητα της επισκευής.

Τεχνική Υποστήριξη.

Οι καυστήρες της σειράς GULLIVER είναι πιστοποιημένοι , σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς EN 267 και τις οδηγίες E.M.C.89/336/EEC , L.V.73/23/EEC, μηχανών 89/392/EEC και απόδοσης 92/42/EEC.