Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Ζεστό & Κρύο νερό    φίλτρα νερού, αποσκληρυντές   Αποσκληρυντής νερού SYR LEX 10
1.600,00€
Δόσεις:
select
κατόπιν παραγγελίας
Μη διαθέσιμο

Αποσκληρυντής νερού SYR LEX 10

Κωδικός: 6731615011

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ SYR LEX 1500 Connect
Αποσκλήρυνση νερού από επαγγελματίες.
Εκεί που τα πράγματα δυσκολεύουν, ο LEX 1500 Connect δίνει τη λύση.

Τύπος LEX 10:
Μέγιστος αριθμός ατόμων : 4  (για 1-2 κατοικίες)
Μέγιστη απόδοση :1200l/h

Μαλακό νερό χωρίς επικίνδυνα άλατα.
Σε μία εγκατάσταση με σκληρό νερό μαζεύονται κάθε χρόνο μεγάλες ποσότητες αλάτων. Με τον καιρό, τα άλατα αυτά καταστρέφουν τις σωληνώσεις, τις βρύσες αλλά και όλα τα επιμέρους εξαρτήματα της εγκατάστασης. Επιπλέον, η κατανάλωση ενέργειας λόγω των επικαθίσεων αλάτων, αυξάνεται δραματικά. Ο αποσκληρυντής LEX 1500 Connect προστατεύει την εγκατάσταση από τα άλατα, διασφαλίζει την επένδυσή σας και εξοικονομεί ενέργεια.
Με το σύστημα LEX 1500 Connect της SYR είστε σε κάθε περίπτωση καλυμμένοι. Διαλέξτε ανάμεσα στον LEX 10, 20 ή 30, ανάλογα με την σκληρότητα του νερού του δικτύου σας και την κατανάλωση. Φυσικά, υπάρχουν και οι αντίστοιχοι αποσκληρυντές για μεγαλύτερες μονάδες κατοικιών ή ακόμη και για βιομηχανική χρήση. Συμβουλευτείτε μας και θα βρούμε για εσάς την κατάλληλη λύση.
Ο αποσκληρυντής LEX 1500 Connect λειτουργεί με το εγγυημένο σύστημα ανταλλαγής ιόντων. Όλα ρυθμίζονται
μέσα από το «έξυπνο» κέντρο ελέγχου, κι εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε τα προτερήματα του μαλακού νερού.
Εξοικονομείτε χρήματα, αφού δεν χρειάζεται πια να αγοράζετε ειδικά σκευάσματα για την αποφυγή των επικαθήσεων αλάτων στις συσκευές σας, η ποσότητα απορρυπαντικού που χρειάζεστε μειώνεται δραστικά και φυσικά προστατεύετε τις συσκευές και τα εξαρτήματα του σπιτιού σας από ζημιογόνες φθορές και επισκευές.

Φυλλάδιο αποσκληρυντή νερού SYR LEX 1500 Connect (αρχείο .pdf 4,1Mb)