Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Ζεστό & Κρύο νερό    πιεστικά, αντλίες   GRUNDFOS PM 2 Διαχειριστής πίεσης (1*230V) 50/60HZ
138,00€
Δόσεις:
select
Άμεσα διαθέσιμο

GRUNDFOS PM 2 Διαχειριστής πίεσης (1*230V) 50/60HZ

Κωδικός: 1196848738Μια νέα σειρά μικροσκοπικών και έξυπνων Μονάδων Διαχείρισης Πίεσης για οικιακά πιεστικά συγκροτήματα είναι το νέο προϊόν της τμήματος Ερευνών και Ανάπτυξης της Grundfos. Αρχικά, δύο μόνο μοντέλα, το PM1 για Βασική Ευελιξία και το PM2 για Ολικό Έλεγχο, καλύπτουν όλες τις ανάγκες για απλές ή περίπλοκες οικιακές εφαρμογές. Συνεργάζεται με όλες τις αντλίες νερού και προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικούς τύπους συστημάτων. Είναι κατάλληλος για κατακόρυφη ή και οριζόντια τοποθέτηση και έτοιμο για λειτουργία

Η μονάδα διαχείρισης πίεσης Pressure Manager είναι μία έξυπνη υδρονομική εγκατάσταση που ελέγχει την αντλία σας σύμφωνα με την κατανάλωση, σε οικιακά συστήματα παροχής νερού και σε συστήματα ενίσχυσης πίεσης.

Η μονάδα Pressure Manager καλύπτει όλες τις ανάγκες, τόσο σε απλές όσο και σε περίπλοκες εφαρμογές.

Αυτό το προϊόν, που αναπτύχθηκε από την Grundfos σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέρει την γνωστή ποιότητα Grundfos καθώς και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, ενοποίηση συστήματος, ευκολία άμεσης άντλησης (plug-and-pump) και εύκολη χρήση.

Η μονάδα Pressure Manager διατίθεται σε δύο εξαιρετικά μοντέλα: το PM1 για βασική ευελιξία και το PM2 για ολικό έλεγχο.

Εφαρμογές

PM 1 – ΒΑΣΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Το PM1 είναι κατάλληλο για εφαρμογές όπου απαιτείται εκκίνηση/παύση της αντλίας σύμφωνα με την κατανάλωση. Αποτελεί τη λύση βασικής ευελιξίας, προσφέροντας εκκίνηση της αντλίας στα 1.5 ή 2.2 bar.

Το PM1 εκκινεί την αντλία με την επίτευξη της πίεσης εκκίνησης και διατηρεί τη λειτουργία για όσο υπάρχει ροή.

Το PM1 παρέχει προστασία από την ξηρή λειτουργία και συναγερμό κυκλικής λειτουργίας για αυξημένη ασφάλεια. Επιπλέον, διαθέτει τη γνωστή ποιότητα Grundfos, που εγγυάται υψηλή ευελιξία, στιβαρό ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μεγάλη διάρκεια ζωής.

PM 2 – ΟΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το PM2 συνιστά τη λύση του ολικού ελέγχου, προσφέροντας ρυθμιζόμενη εκκίνηση αντλίας από τα 1.5 έως 5 bar. Αυτό βοηθά στην εξατομίκευση στους διάφορους τύπους εγκατάστασης και στα επιθυμητά επίπεδα άνεσης. Η πίεση εκκίνησης ρυθμίζεται μέσα στη μονάδα, ενώ η τρέχουσα πίεση αναγράφεται στην οθόνη LED στην πρόσοψη της μονάδας Pressure Manager.

Το PM2 εκκινεί την αντλία με την επίτευξη της πίεσης εκκίνησης και διατηρεί τη λειτουργία για όσο υπάρχει ροή.

To PM2 εξοπλίζεται με εσωτερικό πιεστικό δοχείο για να ελαχιστοποιηθούν οι εκκινήσεις και παύσεις σε περίπτωση διαρροής στην εγκατάσταση.

Επιπλέον, το PM2 μπορεί να βελτιστοποιηθεί για λειτουργία με ένα μεγάλο εξωτερικό πιεστικό δοχείο ενεργοποιώντας τη λειτουργία διαφορικής πίεσης 1-bar. Αυτό μειώνει σημαντικά τον αριθμό των ωρών λειτουργίας της αντλίας σε εγκαταστάσεις με πιεστικό δοχείο.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

 • Φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον χρήσης
 • Ελεύθερη επιλογή της θέσης εγκατάστασης
 • Ευέλικτη παροχή ρεύματος
 • Περιστροφική σύνδεση εξόδου
 • Λειτουργίες προστασίας
 • Προσαρμοστικότητα
 • Εσωτερικό πιεστικό δοχείο (PM 2)
 • Κατάλληλο για τροφοδοσία ρεύματος από γεννήτριες βενζίνης
 • Ένδειξη ενεργοποίησης
 • Ένδειξη λειτουργίας αντλίας
 • Ένδειξη συναγερμού
 • Προστασία κατά της ξηρής λειτουργίας
 • Περιστροφική σύνδεση εξόδου.
Παρόμοια προϊόντα