Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Ζεστό & Κρύο νερό    φίλτρα νερού, αποσκληρυντές   Φίλτρο πόσιμου νερού SYR POU Max 4 σταδίων με βρυσάκι αυτοκαθαριζόμενο
250,00€
Δόσεις:
select
Άμεσα διαθέσιμο

Φίλτρο πόσιμου νερού SYR POU Max 4 σταδίων με βρυσάκι αυτοκαθαριζόμενο

Κωδικός: 6731510006

SYR POU max.
Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο με προστασία 4-σε-1. Για αγνό και καθαρό πόσιμο νερό.

Η SYR επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας στο πόσιμο νερό: με το SYR POU max, το πρώτο ύψιστης
ποιότητας αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, συνδυάζονται ιδανικά 4 διαφορετικά φίλτρα σε μία μοναδική
συσκευή – για μία αξιόπιστη και οικονομική επεξεργασία του πόσιμου νερού.

Μια θλιβερή πραγματικότητα: το πόσιμο νερό δεν είναι όσο καθαρό θα έπρεπε να έιναι. Χλώριο, CHC (χλωριωμένοι υδρογονάνθρακες), κατάλοιπα φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων, μικροοργανισμοί και βακτηρίδια μπαίνουν στον οργανισμό μας μέσα από το νερό της βρύσης. Σκουριά και βρωμιές από διάφορες βλάβες στο σύστημα ύδρευσης έρχονται να προστεθούν στο πρόβλημα.

Το SYR POU max βάζει τέλος στο βρώμικο και ανθυγιεινό πόσιμο νερό, καθώς επίσης και στις συχνές και δαπανηρές αντικαταστάσεις ανταλλακτικών: το POU max συνδυάζει 4 είδη φίλτρων (δύο φίλτρα πλέγματος διαφορετικού διαμετρήματος για τα μικροσωματίδια, ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα + αντιμικροβιακό φίλτρο) σε μία συσκευή, η οποία διενεργεί αυτόματη έκπλυση. Ανάλογα με την ποιότητα του νερού και τα μικροσωματίδια που περιέχει, μπορεί γίνεται χειροκίνηση έκπλυση του φίλτρου ανά οποιαδήποτε χρονικά διαστήματα. Αυτό σημαίνει λιγότερα έξοδα συντήρησης!

Το SYR POU max τοποθετείται πολύ εύκολα κάτω από τον νεροχύτη. Τοποθετείστε το με τον κύριο άξονά του κάθετα. Αφήστε αρκετό χώρο κάτω από το φίλτρο, έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ένα μικρό δοχείο για να συλλέξει το νερό μετά από κάθε έκπλυση του φίλτρου.

Video τοποθέτησης-λειτουργίας

Φυλλάδιο πόσιμου νερού SYR POU Max (.pdf αρχείο 4,4Mb)