Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Αυτονομία - Συντήρηση    Ελεγκτές Θέρμανσης   Ψηφιακός Ελεγκτής Θερμοκρασίας για Θέρμανση ή Ψύξη Charmeg iQ-T
75,00€
Δόσεις:
select
Διαθέσιμο σε 2 ημέρες

Ψηφιακός Ελεγκτής Θερμοκρασίας για Θέρμανση ή Ψύξη Charmeg iQ-T


iQ-T: Ψηφιακό Θερμόμετρο και Ελεγκτής Θερμοκρασίας με Απομακρυσμένο Αισθητήριο.
 
Το αισθητήριο συμπεριλαμβάνεται στη τιμή.

Ο iQ-T είναι ένας γενικής χρήσης, επίτοιχος θερμοστάτης και θερμόμετρο με απομακρυσμένο αισθητήριο εμβαπτίσεως ή περιβάλλοντος.

Έχει καλή ακρίβεια και ανάλυση που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των περισσότερων εφαρμογών. Η σύγχρονη εξωτερική του εμφάνιση του επιτρέπει να τοποθετείται σε εσωτερικούς χώρους στους οποίους άλλοι θερμοστάτες αδυνατούν.

Διαθέτει ηλεκτροστατική και αντικεραυνική προστασία που τον καθιστούν ιδανικό για τη μέτρηση και τον έλεγχο της θερμοκρασίας σε συσκευών που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους. Η ακρίβεια και το διαφορικό είναι ρυθμιζόμενα από το χρήστη.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε πλήθος εφαρμογών. Για παράδειγμα μπορεί

  • Nα μας πληροφορήσει για τη θερμοκρασία του νερού που βρίσκεται στον ηλιακό της σκεπής
  • Nα ελέγξει τη θερμοκρασία του μπόιλερ στο επιθυμητό σημείο
  • Nα χρησιμοποιηθεί σαν υδροστάτης ενεργοποίησης του κυκλοφορητή της θέρμανσης σε τζάκια καλοριφέρ
  • Να ενεργοποιεί το σύστημα κεντρικής θέρμανσης βάσει της θερμοκρασίας περιβάλλοντος

Ενσωματώνει πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών προσφέροντας απαράμιλλη άνεση, αξιοπιστία ακρίβεια ρύθμισης και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου ισιαίτερα όταν χρησιμοποιηθεί η τεχνική του αυτοπορσαρμοζόμενου αλγορίθμου PID (Auto Adapt PID).

Η LED matrix οθόνη του με το διακριτικό και καλάισθητο σχεδιασμό είναι ορατή ημέρα και νύχτα δείχνοντας συνεχώς τη θερμοκρασία του αισθητηρίου.

Ενσωματώνει λειτουργία χρονοπρογραμματισμού για την επενεργοποίησή, χαρακτηριστικό που τον κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο και πρακτικό. 

Η εγκατάστασή του είναι απλή καθώς το διαιρούμενο σε βάση και πρόσοψη κέλυφος επιτρέπει την άνετη ευθυγράμμιση πρίν την ηλεκτρολογική σύνδεση.

  Manual :  iQT_Users_Manual_gr_en_2.pdf

.