Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Ηλιακή ενέργεια    δοχεία αδρανείας    Cosmosolar Δοχείο αδρανείας Buffer 1000lt χωρίς εναλλάκτη
800,00€
Δόσεις:
select
Διαθέσιμο σε 2 ημέρες

Cosmosolar Δοχείο αδρανείας Buffer 1000lt χωρίς εναλλάκτη

Κωδικός: 1814000601
Δοχεία αδράνειας (Buffer Tank) χωρίς εναλλάκτη για παραγωγή και αποθήκευση ζεστού νερού για το σύστημα θέρμανσης. Ιδιαίτερα κατάλληλα για σύνδεση με λέβητες στερεών καυσίμων (ξύλο-pellets).

Το δοχείο αδράνειας εξυπηρετεί δύο βασικές λειτουργίας: δρα ως δοχείο αδράνειας μεταξύ πηγής θερμότητας και κατανάλωσης, εξομαλύνοντας την προσφορά θερμότητας με την ζήτηση θερμότητας. δρα ως θερμοδοχείο μεταξύ πηγής θερμότητας και κατανάλωσης, αποθηκεύοντας θερμότητα για να την παρέχει αργότερα ανάλογα με την ζήτηση.

Πλεονεκτήματα χρήσης δοχείου αδράνειας:
ομαλή και οικονομική λειτουργία του λέβητα στερεών καυσίμων, λειτουργία με σταθερή θερμοκρασία στο λέβητα και στο δίκτυο θέρμανσης, αύξηση της ισχύος του συστήματος, ασφάλεια έναντι υπερθέρμανσης λέβητα στερεών καυσίμων.

Αντοχή σε λειτουργία μέχρι 3bar
Διαθέσιμα σε γκάμα από 500 έως 2000 λίτρα Κατασκευή από χάλυβα.