Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Αυτονομία - Συντήρηση    θερμοστάτες χώρου   wifi θερμοστάτης χώρου momit home & gateway
129,00€
Δόσεις:
select
Διαθέσιμο σε 2 ημέρες

wifi θερμοστάτης χώρου momit home & gateway


Ο νέος θερμοστάτης momit Home είναι φορητός ώστε να μπορείτε να τον πάρετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο θέλετε, να αλλάξετε την θέση του όσο συχνά θέλετε και να ασκείτε απομακρυσμένο έλεγχο.
Με ένα μόνο κλικ, παίρνετε τον έλεγχο του θερμοστάτη σας momit home.
Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή είτε με το κινητό σας, είτε το tablet ή τον υπολογιστή σας.
Με τη νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την momit, μπορείτε να εγκαταστήσετε όσους θερμοστάτες θα πρέπει να έχετε στο σπίτι σας.
Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία του κάθε δωματίου. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε το δωμάτιο που θα ελέγχει το σύστημα θέρμανσης.
Μέσω του συστήματος γεωγραφικού εντοπισμού o θερμοστάτης momit home ξέρει όταν είστε μακριά από το σπίτι και απενεργοποιεί την θέρμανση αυτόματα, αποφεύγοντας την άσκοπη κατανάλωση.