Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Βρίσκεστε εδώ:   Θέρμανση    λέβητες ξύλου   Xάλκινος εναλλάκτης SHT-650 με μήκος 650mm με βαλβίδα ασφαλείας WATTS STS-20
200,00€
Δόσεις:
select
κατόπιν παραγγελίας
Μη διαθέσιμο

Xάλκινος εναλλάκτης SHT-650 με μήκος 650mm με βαλβίδα ασφαλείας WATTS STS-20

Κωδικός: 0121000306

Σετ χάλκινου εναλλάκτη SHT-650 με μήκος 650mm & με βαλβίδα ασφαλείας Watts STS-20
για τους λέβητες Rima SMAX-10 & Rima LMAX-10.
       

Ο εναλλάκτης θερμότητας ασφαλείας τοποθετείται στην προσαγωγή του λέβητα και είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαντεμένιους λέβητες.
Προσοχή
Το νερό θα πρέπει να περάσει μέσα από τον εναλλάκτη και όχι από ολόκληρο το λέβητα γιατί υπάρχει κίνδυνος σπασίματος στοιχείου του λέβητα. 
Ο εναλλάκτης θερμότητας ασφαλείας χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει το λέβητα σε περίπτωση υπερθέρμανσης του νερού του λέβητα από διακοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ή από ελάττωμα του κυκλοφορητή. κλπ.
Εάν η θερμοκρασία του νερού του λέβητα υπερβεί 95°C, τότε ο θερμοστάτης της βαλβίδας ασφαλείας επιτρέπει το κρύο νερό πόλης να περάσει μέσα από τον εναλλάκτη θερμότητας ασφαλείας και να αποχετευτεί.
Το κρύο νερό που κυκλοφορεί θα κατεβάσει τη θερμοκρασία του νερού του λέβητα.
Όταν η θερμοκρασία του λέβητα μειωθεί κάτω από την ασφαλή βαθμό, η βαλβίδα ασφαλείας διακόπτει την κυκλοφορία του κρύου νερού πόλης και ο λέβητας επανέρχεται σε κανονική λειτουργία.
Το σετ SHT εναλλάκτης και βαλβίδα ασφαλείας συστήνονται για την σύνδεση με κλειστό δοχείο διαστολής.