Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα ενημερώνεται καθημερινά με επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα που υποστηρίζονται από εμάς σε γκάμα κατηγοριών όπως:  Θέρμανση -Θέρμανση Δαπέδου-Κλιματισμός-Φυσικό Αέριο-Ηλιακή Ενέργεια- Φωτοβολταϊκά-Ζεστό & Κρύο Νερό -Αυτονομίες-Υδραυλικά,
όπου μπορείτε να αγοράζετε άμεσα σε ανταγωνιστικές τιμές .
Κατηγορίες
Κατηγορίες

Φωτισμός LED

Φωτισμός LED
 
 • LED φθορίου
  Οι λαμπτήρες LED Φθορίου T8 τοποθετούνται εύκολα με απλή αντικατάσταση του starter. Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν: μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 80%, γρήγορη εκκίνηση και αθόρυβη λειτουργία. Ιδανικό για χρήση σε χώρους στάθμευσης και γκαράζ νοικοκυριών.
 • Λαμπτήρες LED

  Τα προϊόντα LED είναι εύκολα στην εγκατάσταση, δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις και αλλαγές στον υφιστάμενο εξοπλισμό. Η τεχνολογία LED δεν είναι η εξέλιξη των κλασικών λαμπτήρων πυρακτώσεως η των λεγόμενων «οικονομίας». Πρόκειται για ηλεκτρονικούς λαμπτήρες που μας προσφέρουν δυνατότητες μείωσης του κόστους κατανάλωσης έως και 95% από το φωτισμό, καθώς και μηδενισμό της συντήρησης, αφού η διάρκεια ζωής τους είναι μέχρι και 50 φορές μεγαλύτερη.
 • Προβολείς LED

  Πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 
  Οι προβολείς LED έχουν διάρκεια ζωής από 50.000 έως 80.000 ώρες

  Ο μέσος όρος ζωής στούς προβολείς πυρακτώσεως είναι 1.000 – 1.200 ώρες
  Ο μέσος όρος ζωής στις λάμπες φθορίου είναι 6.000 – 15.000 ώρες
  Δηλαδή, 1 LED ισούται με 50 λάμπες πυρακτώσεως ή 5 λάμπες φθορίου.

 • Σποτάκια LED
  Έχουν πολύ μεγαλύτερη ανοχή στις αυξομειώσεις τάσης.  Λειτουργούν από 85V έως 265V

  Το δίκτυο ηλεκτροδότησης δεν δίνει σταθερά 230V, έχει συν και πλην. Μπορεί λοιπόν να κάνει υπέρταση – βύθιση και να πέσει κάτω από τα επιτρεπτά όρια ή το αντίστροφο, με αποτέλεσμα ευαίσθητες συσκευές, λάμπες φθορίου και λάμπες οικονομίας να «καίγονται».

 • Ταινίες LED
  Η λύση που προτείνω για κάθε σπίτι είναι η ταινία led.
  Οι  ταινίες led προσφέρουν ωραίο φωτισμό, με διάρκεια ζωής να φτάνει τις 50.000 ώρες ενώ η κατανάλωση ρεύματος είναι ελάχιστη, μικρότερη και από μια λάμπα οικονομίας.
  Παράλληλα σας δίνει ην δυνατότητα να επιλέξετε όποιο χρώμα επιθυμείτε, ακόμα και μια εναλλαγή όλων των χρωμάτων της ίριδος από μια
  ledταινία.

 • Τροφοδοτικά LED

  ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚA switching MeanWell AC/DC
  Eίσοδος 230V AC, έξοδος 12V-5V-24V, 5A-10A-20A, ισχύς 12-26-36-50-75-100-200W
 • Υλικά Επιγραφών LED
  P10 LED modules πάνελς, πλακέτες, τροφοδοτικά, για την κατασκευή φωτεινών επιγραφών με κυλιόμενα μήνυματα εξωτερικού χώρου (πρόσoψη IP65). Ζητήστε την γνώμη μας για την κατασκευή σας.